Bli med på våre aktiviteter

Onsdagsseminarer

Velkommen til Onsdagsseminar om den omdiskuterte personen: Menneskesønnen, i Adventistkirken, Skien.

14. oktober – 9. desember, hver onsdag kl. 19.00-20.00

Hver kveld blir det video med opptak fra Israel og stedene der Jesus levde. Panelsamtale om kveldens tema. Tid til å stille spørsmål til det som blir tatt opp.

Kursleder: Roger Robertsen. Robertsen har deltatt i ulike arkeologiske utgravninger i Midtøsten. Han har bodd i Israel i en årrekke og benytter denne anledningen til å dele informasjon om Jesus og hans samtid.

Foto: Jeff Jacobs/Pixabay

Et Jesus-portrett

Pastor Roger Robertsens gudstjenester i Adventistkirken i Grenland resten av høsten:

03.10. Jesus: Der han vandret.
10.10. Jesus: Det han gjorde.
31.10. Jesus: De han møtte (dåpsgudstj.)
21.11. Jesus: Fiender han elsket.
05.12. Jesus: Den jublende Gud!
19.12. Jesus: Guds evige gave. (Julegudstj.)
Inviter gjerne familie, venner og kjente med til kirken til disse Jesus-portrettene!
Lørdager kl. 11:45.

Bibelklubb for barn

Hver uke har vi bibelklubb for barn. Her kan de lære om Bibelen og historiene i den. Selv om barnet ikke kommer fra et kristent hjem, vil disse historiene bidra til en forståelse av Norges kristne kulturarv. Har du egne barn, eller barnebarn, er du velkommen til å ta dem med for å se hvordan vi gjør det.